Hello,

I am having issues with edir driver between vaults A and B. I saw some
SSL related error messages in the driver logs in Vault A. I regenerated
kmos and then tried to restart both drivers. Not able to start either of
the drivers. Driver B Gives out an error saying 'Address already in
Use'. But we never changed any ip addresses or port numbers. I would
appreciate any advice. Please find the detailed error log below.

Thanks,
ZZ
--------------------------------------------------------------
This is the error that i find in the logs from vault B:
Driver: <DN of the driver from vault B>
Channel: Publisher
Status: Fatal
Message: Address already in use

Driver: DN of the driver from vault B
Channel: Publisher
Status: Fatal
Message: Code(-9005) The driver returned a "fatal" status
indicating that the driver should be shut down. Detail from driver:
Address already in use<application>DirXML</application>
<module>driverB</module>
<object-dn></object-dn>
<component>Publisher</component>
[07/30/08 06:09:44.019]:driverB PT:Killing driver from publisher
thread; after PublicationShim.start().
[07/30/08 06:09:44.020]:driverB PT:Requesting termination.
[07/30/08 06:09:44.023]:driverB PT:Ending publisher thread.
[07/30/08 06:09:44.043]:driverB ST:Leaving event loop.
[07/30/08 06:09:44.043]:AdriverB:Shutting down DirXML driver <DN of the
driver from vault B>
[07/30/08 06:09:44.044]:driverB ST:: Received shutdown.
[07/30/08 06:09:44.044]:driverB ST:: Received shutdown.
[07/30/08 06:09:44.044]:driverB STriverShim.shutdown() returned:
[07/30/08 06:09:44.045]:driverB-New ST:
<nds dtdversion="3.5">


--
zzebie
------------------------------------------------------------------------
zzebie's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=12131
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=338178