I set up the HR Driver. It sync the User(P) from the HR to eDirectory
successflly. But When use it to sync the OU(O), it failed.

I set the schema mapping as follwing:

<class-name>
<nds-name>Organizational Unit</nds-name>
<app-name>O</app-name>
</class-name>
<attr-name class-name="Organizational Unit">
<nds-name>Description</nds-name>
<app-name>P1000:STEXT:none:98:40</app-name>
</attr-name>
<attr-name class-name="Organizational Unit">
<app-name>P1000:OBJID:none:7:8</app-name>
<nds-name>OU</nds-name>
</attr-name>

And the iDoc of the test OU is like this :

EDI_DC40_U5000000000000003007700 3012 HRMD_A05
HRMD_A
SAPDEV LS LOGSYS500
IDMFILE LS IDMCLNT100

20080423181846

20080423181841
E2PLOGI001 50000000000000030070000010000000201O
50000197 I
E2PITYP001 50000000000000030070000020000010301O
500001971000 1800010199991231
E2P1000001 50000000000000030070000030000020450001O
500001971000 1 19900101999912311 00020080411ZZXIANGH
00000000AJZHC SAFETYMONITOR_DEPT
00000000ZH
E2PITYP001 50000000000000030070000040000010301O
500001971001A0021800010199991231
E2P1001001 50000000000000030070000050000040450001O
500001971001A0021 1999010199991230O 5000022500020080411ZZXIANGH
00000000O 50000225 0.00













I use the HRMD_A05.meta as the Master HR IDoc meta file. It like this:
SEGMENT:P1000:E1P1000:
P1000:MANDT:0:3
P1000:PLVAR:3:2
P1000:OTYPE:5:2
P1000:OBJID:7:8
P1000:INFTY:15:4
P1000:SUBTY:19:4
P1000:ISTAT:23:1
P1000:PRIOX:24:2
P1000:BEGDA:26:8
P1000:ENDDA:34:8
P1000:LANGU:42:1
P1000UMMY:43:9
P1000:SEQNR:52:3
P1000:AEDTM:55:8
P1000:UNAME:63:12
P1000:REASN:75:2
P1000:HISTO:77:1
P1000:ITXNR:78:8
P1000:SHORT:86:12
P1000:STEXT:98:40
P1000:GDATE:138:8
P1000:LANGU_ISO:146:2
SEGMENT:P1001:E1P1001:
P1001:MANDT:0:3
P1001:PLVAR:3:2
P1001:OTYPE:5:2
P1001:OBJID:7:8
P1001:INFTY:15:4
P1001:RSIGN:19:1
P1001:RELAT:20:3
P1001:ISTAT:23:1
P1001:PRIOX:24:2
P1001:BEGDA:26:8
P1001:ENDDA:34:8
P1001:VARYF:42:10
P1001:SEQNR:52:3
P1001:AEDTM:55:8
P1001:UNAME:63:12
P1001:REASN:75:2
P1001:HISTO:77:1
P1001:ITXNR:78:8
P1001:SCLAS:86:2
P1001:SOBID:88:45
P1001:PROZT:133:6
P1001:ADATA:139:180
P1001:ADATA_40:319:600

When I sync the test OU, It failed. When I trace the value of OU and
Description attributes,It return blank. I also trace the source
attribute of P1000:STEXT:none:98:40 and P1000:OBJID:none:7:8, they are
also return blank.

I do not know why I can not get the values. Is there something wrong.
It have confused me for a few days. Any suggestion will be
appreciated.

Thanks advance.

Part of log is attched!


+-------------------------------------------------------------------+
|Filename: part log.TXT |
|Download: http://forums.novell.com/attachment....tachmentid=934 |
+-------------------------------------------------------------------+

--
fishyqd
------------------------------------------------------------------------
fishyqd's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=5292
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=325441