What I have: OES SLES SP2 + IDM 301 engine and vault, eDir 8.8.1, W2K3
(it's DC) + remote loader.
In the Remote loader configuration and AD driver page in iManager was set
same passwords for same fields. Option context is empty (I saw about this
in this forum). In the connection string KMO is the name of new server's
certificate. Self-signed certificate was exported and set for remote
loader.
Now remote loader can't connect to IDM engine.
From log:

DirXML: [07/16/07 21:44:16.04]: Loader: Initializing SSL encryption...
DirXML: [07/16/07 21:44:35.48]: Loader: Waiting for DirXML to connect on
'TCP server socket, port 8090, address 192.168.100.150, using SSL'...
DirXML: [07/16/07 21:44:47.87]:
DirXML Log Event -------------------
Thread = Subscriber Channel
Level = error
Message = Invalid driver object password
DirXML: [07/16/07 21:44:47.87]:
DirXML Log Event -------------------
Thread = Connection Receiver
Level = warning
Message = SSL protocol-violating EOF found or I/O error:
DirXML: [07/16/07 21:44:48.00]: Loader: Waiting for DirXML to connect on
'TCP server socket, port 8090, address 192.168.100.150, using SSL'...
DirXML: [07/16/07 21:45:03.71]:
DirXML Log Event -------------------
Thread = Connection Receiver
Level = warning
Message = SSL protocol failure: error:1408F10B:SSL
routines:SSL3_GET_RECORD:wrong version number
DirXML: [07/16/07 21:45:03.83]: Loader: Waiting for DirXML to connect on
'TCP server socket, port 8090, address 192.168.100.150, using SSL'...
DirXML: [07/16/07 21:45:21.76]:
DirXML Log Event -------------------
Thread = Connection Receiver
Level = warning
Message = SSL protocol failure: error:1408F10B:SSL
routines:SSL3_GET_RECORD:wrong version number
...

What my problem?