Hi
>
> I am trying to let Novell Client Login Extension 3.7.1.3 or 3.7.1.2
> work with Internet Explorer 9
> on a Windows 7 SP1 32bit machine. It works fine with Internet

Explorer
> 8.
>
> Windows 7 SP1 loads automatically NET framework 3.5.1.
>
> Novell CLE with Internet Epxlorer 8 works with NET Framework 3.5.1

and
> NET framework 4.0
>
> Done some testing and tweaking on the Internet Explorer 9 but to no
> avail.
>
> The only errors I get is the following in the *Restricted
> BrowserDLL.log file*
>
> [-I]SOURCE PROCESS TOKEN
> TEST: Error 0x3f0 from OpenThreadToken for token with read and query
> acces-
>
> and
>
> T-oken Groups
> ENABLED Group None
> ENABLED Group Everyone
> ENABLED Group Users
> ENABLED Group INTERACTIVE
> ENABLED Group CONSOLE LOGON
> ENABLED Group Authenticated Users
> ENABLED Group This Organization
> ERROR 0X534 LOOKING UP NAME FOR SID
> ENABLED Group
> ENABLED Group NTLM Authentication
> Disabled Group Medium Mandatory Level
>
> and
>
> Restricted Groups
> ****************
> End SID dump
> ***************Failed to load the restricted user's profile. Error:
> 0x522
> Creating child process using CreateProcessWithTokenW
> Child process started. Waiting for process to terminate.
> Restricted browser (Password Manager) window not found and trial

count
> is 1
> Restricted browser (Password Manager) window found.
> Child process terminated
> -
>
> There is a revocation error but if you click continue it works with
> Internet Explorer 8.
> I also previously did not have any errrors on a previous testing

with
> Internet Explorer 9
> but it still does not seem to work.
>
> Running RBPM 3.7.1 and IDM 3.6.1a
>
> Any Ideas?



--
lfcrous
------------------------------------------------------------------------
lfcrous's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=22759
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=449374