Dear All, I'm having issues with Kerberos. After configured kerberos
with steps in document and I managed to get the "Commit succeeded"
phrase. However after user desktop login to AD Domain, when we login
with Kerberos contract, the browser just keep looping.

This is what I've found in catalina.out

<amLogEntry> 2012-08-06T14:19:09Z INFO NIDS Application: AM#500105015:
AMDEVICEID#E39839F6B5B58A37: AMAUTHID#A1DABDF0A756F5272929730167F17897:
Processing lo
gin request with TARGET = , saved TARGET = . </amLogEntry>

<amLogEntry> 2012-08-06T14:19:09Z INFO NIDS Application: AM#500105009:
AMDEVICEID#E39839F6B5B58A37: AMAUTHID#A1DABDF0A756F5272929730167F17897:
Executing con
tract kerberos. </amLogEntry>

<amLogEntry> 2012-08-06T14:19:09Z VERBOSE NIDS Application: Session has
consumed authentications: false </amLogEntry>

<amLogEntry> 2012-08-06T14:19:09Z VERBOSE NIDS Application: Session has
consumed authentications: false </amLogEntry>

<amLogEntry> 2012-08-06T14:19:09Z VERBOSE NIDS Application: Executing
authentication method kerberos </amLogEntry>

<amLogEntry> 2012-08-06T14:19:09Z SEVERE NIDS Application:
AM#200104102: AMDEVICEID#E39839F6B5B58A37:
AMAUTHID#A1DABDF0A756F5272929730167F17897: No Kerberos
Principal found in the token </amLogEntry>

<amLogEntry> 2012-08-06T14:19:09Z SEVERE NIDS Application:
AM#200104112: AMDEVICEID#E39839F6B5B58A37:
AMAUTHID#A1DABDF0A756F5272929730167F17897: No user mat
ched in the userstore(s) </amLogEntry>

<amLogEntry> 2012-08-06T14:19:09Z VERBOSE NIDS Application:
Authentication method kerberos requires additional interaction.
</amLogEntry>

<amLogEntry> 2012-08-06T14:19:09Z DEBUG NIDS Application:

Any idea??

Thanks


--
kkyen
------------------------------------------------------------------------
kkyen's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=8342
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=458632