Hi
I'm working with the AD driver, I configured it to provision users and
it works fine for that.
When I tried to provision mailbox I obtain the following error (remode
loader log):

> DirXML: [06/29/12 11:51:34.55]: ADDriver: Exchange: begin provision
> exchange 2010 account
> DirXML: [06/29/12 11:51:34.55]: ADDriver: Exchange: optimize
> DirXML: [06/29/12 11:51:34.55]: ADDriver: Exchange: add user mailbox to
> new mail store
> DirXML: [06/29/12 11:51:34.55]: ADDriver: Exchange: provision
> DirXML: [06/29/12 11:51:34.55]: ADDriver: Enabling mailbox...
> Enable-Mailbox -Identity
> 'CN=TestUser1,OU=Users,OU=TestOU,DC=group,DC=local ' -Database
> 'CN=EXDB01,CN=Databases,CN=Exchange Administrative
> Group,CN=Administrative Groups,CN=Microsoft
> Exchange,CN=Services,CN=Configuration,DC=group,DC= local'
> -DomainController 'dc2k8x1a.group.local'
> DirXML: [06/29/12 11:51:34.69]: *ADDriver: IDM Exchange Service
> Response ERROR: No provisioning handler is installed.*
> DirXML: [06/29/12 11:51:34.69]: Loader: subscriptionShim->execute()
> returned:
> DirXML: [06/29/12 11:51:34.69]: Loader: XML Document:
> DirXML: [06/29/12 11:51:34.69]: <nds ndsversion="8.7" dtdversion="1.1">
> <source>
> <product version="3.5.14" asn1id="" build="20110211_120000"
> instance="\Customer\system\driverset1\Active Directory">AD</product>
> <contact>Novell, Inc.</contact>
> </source>
> <output>
> <status level="error" type="exchange" text1="Exchange 2010"
> event-id="Active Directory a2a##13837a718a5##0">Exchange 2010 Exception.
> code:0x00000058 Error completing exchange 2010 command. ERROR: No
> provisioning handler is installed.</status>
> </output>
> </nds>
> DirXML: [06/29/12 11:51:34.69]:
> DirXML Log Event -------------------
> Driver = \CUSTOMER\system\driverset1\Active Directory
> Thread = Subscriber Channel
> Object = data\users\Test\TestUser1
> Level = error
> Message = Exchange 2010 Exception. code:0x00000058 Error completing
> exchange 2010 command. ERROR: No provisioning handler is installed.
>


I double checked and:

Exchange management console powershell is installed on the remote
loader

The AD domain user configured in the AD Driver's 'Authentication ID'
field has enough rights to manage Exchange mailboxes (i managed them
through exchange management console)

IDM_AD_Ex2010_Service is running as the same AD domain user
configured in the AD Driver's 'Authentication ID' field.

The AD domain user has the permission “Act as part of the
Operating System" on the remote loader system

The AD domain user is a member "Recipient Management" and "View-Only
Organization Management" groups

If I copy the Enable-Mailbox command from the remote loader log, and
I paste into the Exchange management console powershell, after logging
into the remote loader system with the AD domain user, the mailbox is
provisioned in the right way


Could you please help me out about this??

Thank you!!!


--
gdellatorre
------------------------------------------------------------------------
gdellatorre's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=125295
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=457421