Hi All,
Just completed installation of User App 3.7 and getting following
errors when user tries to setup their challange response questions;

The GUI displays "Error happened when saving challenge responses"

The jboss.log file shows similarly;

11:36:38,276 ERROR [ChallengeResponseResource] Error happened when
saving challenge responses
com.novell.security.nmas.mgmt.NMASChallengeRespons eException
at
com.novell.security.nmas.mgmt.NMASChallengeRespons eMgr.setChallengeResponses(Unknown
Source)
at
com.novell.pwdmgt.service.ChallengeResponseService .saveChallengeResponse(ChallengeResponseService.ja va:209)
at
com.novell.roa.resources.ChallengeResponseResource .saveChallengeResponse(ChallengeResponseResource.j ava:248)
at
com.novell.roa.resources.ChallengeResponseResource .saveChallengeResponse(ChallengeResponseResource.j ava:136)
at
com.novell.roa.resources.PwdMgtResources.processPa sswordManagementResources(PwdMgtResources.java:282 )
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknow n Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Un known
Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)


Using JBoss and mySQL installation from the wizard. This is my first
time setting up this app, so it's more than likely a config issue on my
part, I think. I've re-run the configuupdate.sh script a few times, and
everything looks to be running correctly.

Thanks in advance for any thoughts.

-Jeremy


--
nauckwj
------------------------------------------------------------------------
nauckwj's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=10503
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=401900