I have created an Integration activity and when I step through it in
designer it works as expected. When I deploy it and run it it does not
work.

The problem seems to be when the data comes from the mapping it does not
format the document correctly.

Any suggestions as to how to go about troubleshooting this?

IDM 3.5.1

Expected result:

<AddUser xmlns="http://com/somecompany/ws/user"
xmlns:java="java:com.somecompany.ws.user">
<account>
<java:AccountID>string</java:AccountID>
<java:AccountPassword>string</java:AccountPassword>
</account>
<userName>string</userName>
<password>string</password>
<firstName>string</firstName>
<lastName>string</lastName>
<userNo>string</userNo>
<email>string</email>
</AddUser>

What it is sending:

<SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV='http://schemas.xmlsoap.org/soap/
envelope/' xmlns:xsd='http://www.w3.org/2001/XMLSchema' xmlns:xsi='http://
www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' SOAP-ENV:encodingStyle='http://
schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/' xmlns:SOAP-ENC='http://
schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/'><SOAP-ENV:Body><AddSUser
xmlns="http://com/somecompany/ws/user" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/
XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<account>
<AccountID>adminAccount</AccountID>
<AccountPassword>adminPassword</AccountPassword>
<java:AccountID xmlns:java="java:com.somecompany.ws.user"/>
<java:AccountPasswordxmlns:java="java:com.somecomp any.ws.user"/>
</account>
<userName>userLogin</userName>
<password>userPassword</password>
<firstName>bobs</firstName>
<lastName>yourUncle</lastName>
<userNo>123456</userNo>
<email>Daryl.creedy@somewhere.com</email>
</AddUser></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>


Thank you


daryl