Here's the deal:
Had to rebuild my QA environment from scratch, and some of the
configuration seems to have been missed in the rebuild. I've been over
it a few times, but I can't explain why this problem is happening...

When I submit a request through User App, the request seems to go just
fine, and the Resource shows in the 'Request Status' portlet just fine
in the status of 'Running'.
This is what I get for trace from the submission:

14:39:20,386 INFO [STDOUT] INFO [RBPM]
[com.novell.idm.nrf.service.ResourceManagerService: requestResourceAssignment]
[Resource_Request] Requested by
cn=uaadmin,ou=ServiceAccounts,ou=RBPM,ou=Applicati ons,o=XYZidv, Target
DN: cn=jchambers,ou=Users,o=XYZidv, Source
DN:cn=CCM-SJHMC,cn=ResourceDefs,cn=RoleConfig,cn=AppConfig,c n=XYZUserApp,cn=IDVDriverset,o=XYZidv,
Request
DN:cn=20120504143920-b3d919653dcc42de9b23baeedda24ad2-0,cn=ResourceRequests,cn=RoleConfig,cn=AppConfig,c n=XYZUserApp,cn=IDVDriverset,o=XYZidv,
Request Category: 10, Request Status: 0, Original Request Status: null,
Correlation ID:
UserApp#ResourceRequest#08f5baa9-57f9-496c-b7ef-30b9ed5ae74c

14:39:20,426 INFO [STDOUT] 82528716 [http-0.0.0.0-8543-3] INFO
com.novell.idm.nrf.service.ResourceManagerService - [Resource_Request]
Requested by
cn=uaadmin,ou=ServiceAccounts,ou=RBPM,ou=Applicati ons,o=XYZidv, Target
DN: cn=jchambers,ou=Users,o=XYZidv, Source
DN:cn=CCM-SJHMC,cn=ResourceDefs,cn=RoleConfig,cn=AppConfig,c n=XYZUserApp,cn=IDVDriverset,o=XYZidv,
Request
DN:cn=20120504143920-b3d919653dcc42de9b23baeedda24ad2-0,cn=ResourceRequests,cn=RoleConfig,cn=AppConfig,c n=XYZUserApp,cn=IDVDriverset,o=XYZidv,
Request Category: 10, Request Status: 0, Original Request Status: null,
Correlation ID:
UserApp#ResourceRequest#08f5baa9-57f9-496c-b7ef-30b9ed5ae74c

The fact that the request seems to go in just fine, but ends up with
the "Request Status: 0, Original Request Status: null" is particularly
troubling. Is there somewhere that i can trace the status more closely,
or more debug in userApp to turn on?

We have a Role & Resource driver that is supposed to pick these up, and
change the status, but this is all I get from the log when the Request
is submitted:
[05/04/12 14:39:00.222]:RR :TTL: Checking for expired role assignments
for identities contained under: XYZidv
[05/04/12 14:39:00.250]:RR :RES_TIMER: Checking for workflows to be
retried...
[05/04/12 14:40:00.019]:RR :TTL: Checking for pending role requests...
[05/04/12 14:40:00.020]:RR :TTL: Checking for workflows to be
retried...
[05/04/12 14:40:00.021]:RR :TTL: Checking for expired role assignments
for identities contained under: XYZidv
[05/04/12 14:40:00.037]:RR :RES_TIMER: Checking for workflows to be
retried...

Anyone know what configuration of the RR driver controls its polling,
where it looks, serialization, timestamping, or anything else that
controls its picking up Resource Requests?


--
chwjim
------------------------------------------------------------------------
chwjim's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=25740
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=455519