Hi,

I'm migrating a functioning workflow from the LAB to Production, and in
preliminary testing, an Addressee assignment no longer functions.

The addressee for a task is determined by submitting a query to e-Directory
looking for the user who has a given jobCode and Location attribute.

When the process reaches this stage, the workflow is terminated with an
error, "noSuchElement."

I've reviewed the DAL... the entities exist, the query exists. The query is
being formed correctly, with the correct data and being submitted.

Can anyone suggest where I might be missing a configuration? I just checked
custom LDAP attribute mappings on the LDAP Group objects, and made sure they
are identical.

Here's an excerpt of the error from the JBOSS Server.log file, with some
commentary interjected... Any ideas?
Thanks,

Rob.

======================================

2008-09-25 11:42:28,375 DEBUG
[com.novell.srvprv.impl.vdata.model.VirtualDataAcce ss:getLdapAttributes]
VDA.does contain required (search=true or auxilliary=false)
objectClass:inetOrgPerson
2008-09-25 11:42:28,375 DEBUG
[com.novell.srvprv.impl.vdata.model.VirtualDataAcce ss:getLdapAttributes]
VDA.does contain required (search=true or auxilliary=false)
objectClass:CLIENTMetaUser
2008-09-25 11:42:28,376 DEBUG
[com.novell.srvprv.impl.vdata.model.VirtualDataAcce ss:getLdapAttributes]
VDA.object instance is correct type
2008-09-25 11:42:28,377 DEBUG
[com.novell.srvprv.impl.vdata.model.VirtualDataAcce ss:getEntityResultList]
VDA.getEntityResultList
2008-09-25 11:42:28,377 DEBUG
[com.novell.srvprv.impl.vdata.model.VirtualDataMode l:getEntityDefinition]
VDM.getEntityDefinition(String, Locale):user
2008-09-25 11:42:28,378 DEBUG
[com.novell.srvprv.impl.vdata.model.VirtualDataAcce ss:buildEntityFilter]

== Query gets constructed here...

VDA.getEntityResultList query filter:
(&(objectClass=inetOrgPerson)(objectClass=CLIENTMe taUser)(&(jobCode=70404)(l=OMS)))

== Don't know what the following is relevant to, or if it is in error...

2008-09-25 11:42:28,378 DEBUG
[com.novell.srvprv.impl.vdata.model.VirtualDataAcce ss:addBinaryAttrsToLdapContextEnv]
VDA. java.naming.ldap.attributes.binary set to photo

== And finally, the error occurs...

2008-09-25 11:42:34,351 ERROR [com.novell.soa.af.impl.LogEvent:logError]
[Workflow_Error] Initiated by cn=22schr,ou=usr,o=data, Error Message:
java.util.NoSuchElementException, Process ID:
165a05c978b04d199edca174f9f8e94b, Process Name:
cn=ParentAffiliationRequest,cn=RequestDefs,cn=AppC onfig,cn=CLIENTUserApp351,cn=CLIENT
Drivers,ou=idm,o=system, Activity: Activity3, Recipient:
cn=22schr,ou=usr,o=data