I'm trying to load UA on a Windows 2003 Server. I installed MySQL and
JBoss from the IDM UA 3.6 installation program. The JBoss server loads
but the server screen shows "deployment failed" on IDMProv-exp.war. The
last bit of server.log looks like this:

-------------------------------------------------------------------------

2008-07-23 11:27:27,484 INFO
[org.jboss.web.tomcat.service.TomcatDeployererformDeployInternal]
deploy, ctxPath=/jmx-console, warUrl=.../deploy/jmx-console.war/
2008-07-23 11:27:27,718 ERROR
[org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner: scan] Incomplete
Deployment listing:

--- Incompletely deployed packages ---
org.jboss.deployment.DeploymentInfo@1561d11f {
url=file:/E:/Novell/IDM/jboss/server/IDMProv/deploy/IDMProv.war }
deployer: MBeanProxyExt[jboss.web:service=WebServer]
status: Deployment FAILED reason: URL
file:/E:/Novell/IDM/jboss/server/IDMProv/tmp/deploy/tmp8596IDMProv-exp.war/
deployment failed
state: FAILED
watch: file:/E:/Novell/IDM/jboss/server/IDMProv/deploy/IDMProv.war
altDD: null
lastDeployed: 1216826833406
lastModified: 1216826828953
mbeans:

--- MBeans waiting for other MBeans ---
ObjectName: jboss.web.deployment:war=IDMProv.war,id=358732063
State: FAILED
Reason: org.jboss.deployment.DeploymentException: URL
file:/E:/Novell/IDM/jboss/server/IDMProv/tmp/deploy/tmp8596IDMProv-exp.war/
deployment failed

--- MBEANS THAT ARE THE ROOT CAUSE OF THE PROBLEM ---
ObjectName: jboss.web.deployment:war=IDMProv.war,id=358732063
State: FAILED
Reason: org.jboss.deployment.DeploymentException: URL
file:/E:/Novell/IDM/jboss/server/IDMProv/tmp/deploy/tmp8596IDMProv-exp.war/
deployment failed


2008-07-23 11:27:27,953 INFO
[org.apache.coyote.http11.Http11Protocol:start] Starting Coyote HTTP/1.1
on http-0.0.0.0-8080
2008-07-23 11:27:28,000 INFO [org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol:start]
Starting Coyote AJP/1.3 on ajp-0.0.0.0-8009
2008-07-23 11:27:28,015 INFO [org.jboss.system.server.Server:doStart]
JBoss (MX MicroKernel) [4.2.0.GA (build: SVNTag=JBoss_4_2_0_GA
date=200705111440)] Started in 59s:531ms


-------------------------------------------------------------------------

Can anyone tell me what's wrong?

Thanks