I have a form with a couple of pick lists. I am placing multiple values
in the list, I select several items, submit this into my workflow, but
when it gets to my entity object and then into the directory, I only
get the first value.

Now I've been down this path a few times, so I know about using
flowdata.getObject('start/request_form/CSGAlaCarteJustifications'), I
checked the DAL, and the attributes are set to multi-valued:

<attribute
editable="true" enabled="true" hideable="false"
multivalue="true" protected="false" readable="true"
required="false" searchable="true"
viewable="true">
<key>twcCSGProfile</key>
<ldap-name>twcCSGProfile</ldap-name>
<nds-name>twcCSGProfile</nds-name>
<aux-class>twdIdmAux</aux-class>
<display
xml:lang="en">
<label>twcCSGProfile</label>
</display><type>String</type>
</attribute>
<attribute
editable="true" enabled="true" hideable="false"
multivalue="true" protected="false" readable="true"
required="false" searchable="true"
viewable="true">
<key>twcCSGAlaCarteProfles</key>
<ldap-name>twcCSGAlaCarteProfles</ldap-name>
<nds-name>twcCSGAlaCarteProfles</nds-name>
<aux-class>twdIdmAux</aux-class>
<display xml:lang="en">
<label>twcCSGAlaCarteProfles</label>
</display><type>String</type>
</attribute>

One of these is not coming through at all, the other I get only the
first selected value. Any more ideas of where to look?


--
rrawson
------------------------------------------------------------------------
rrawson's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=4898
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=335882