Hi all,
I'm sorry for the stupid question but I'm struggling with it.

I have enabled email notification on my workflow but I always get this
error:

2008-06-27 17:51:21,311 ERROR
[com.novell.soa.notification.impl.jms.JMSSubscribernMessage] Error
sending email upon receipt of JMS message.
com.novell.soa.notification.impl.NotificationExcep tion: Error sending
email.
at
com.novell.soa.notification.impl.SimpleEmailMessag e.send(SimpleEmailMessage.java:218)
at
com.novell.soa.notification.impl.jms.JMSSubscriber .onMessage(JMSSubscriber.java:140)
at
org.jboss.mq.SpyMessageConsumer.run(SpyMessageCons umer.java:696)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
Caused by: com.novell.soa.notification.impl.NotificationExcep tion:
Error sending email.
at
com.novell.soa.notification.impl.SimpleEmailMessag e.send(SimpleEmailMessage.java:281)
at
com.novell.soa.notification.impl.SimpleEmailMessag e.send(SimpleEmailMessage.java:216)
... 3 more
Caused by: javax.mail.AuthenticationFailedException
at javax.mail.Service.connect(Service.java:306)
at javax.mail.Service.connect(Service.java:156)
at
com.novell.soa.notification.impl.SimpleEmailMessag e.send(SimpleEmailMessage.java:276)
... 4 more


I have setup email server information in iManager under Workflow
Administration -> Email Server Options . Information are correct
because I'm using them to send email from the loopback driver. The
error is still present even if I deselect the option "Authenticate to
server using credentials".

I'm using User Application version 3.5

Any help would be appreciated. Thanks,

Alessandro


--
afolli
------------------------------------------------------------------------
afolli's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=6964
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=334407