Hello,

Note : We are using UA 3.6 patch B (build 25199) on top of the standard
Novell-provided JBoss + MySQL stack, on top of SLES.

We have several web interface issues using a resource request workflow
within the User Application, ans I was wondering if anyone had
experienced those before.

* ISSUE 1. The resource request page, wether we run it from the
"requests & approvals" tab or from a Resource Request Portlet, is
always displayed in the global default locale set for the UA through
the DAL, overrinding a user's own preferences. E.g. on the
'screenshot' (http://www.flickr.com/photos/jerome_buyle/2524100154/)
where the default is French and the user's preference is English : the
UA is displayed in English except for the resource request part, which
is in French. Yes, the cache has been emptied, JBoss has been
restarted.

* ISSUE 2. When a workflows is started from a Resource Request Portlet,
the navigation tabs (Identity Self-Service, Help, Logout, etc...) on top
of the page are not displayed. This has been observed on UA 3.5 as
well. Again, see
'screenshot' (http://www.flickr.com/photos/jerome_buyle/2524100154/).

* ISSUE 3. Finally, but this has been metionned before in 'a previous
thread' (http://tinyurl.com/6xhu4v), we are having problems with date
picker fields when running workflows from a Resource Request Portlet.
Again, see
'screenshot' (http://www.flickr.com/photos/jerome_buyle/2524100154/)
(ain't that a cool screenshot : 3 problems in 1).


--
JeromeBuyle
------------------------------------------------------------------------
JeromeBuyle's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=8585
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=329999